esmaspäev, 9. juuli 2007

Kristini 1 aasta sünna

07.07.07 samal ajal kui telekast tuli terve ööpäev kestev Live Earth-kontsert, pidasime meie - Kristin, Patrik, K ja mina Kristini esimese eluaasta täitumise sünnipäeva. S on Eestis väitlus- ja pärlilaagrites.

Hommikul ärgates muidugi kinkidejagamine. Kinkisime talle IKEA-st ostetud puust aluse, kus on erinevat värvi traadid peale kinnitatud. Traate piki saab liigutada puust kujundeid. Tundub, et see talle väga meeldis, sest veel nüüd paar päeva hiljem ta meeleldi sellega tegutseb.

Lisaks veel igasugust pudipadi nagu riideid ja pisikesi loomanukukesi.



Pärast kingituste jagamist läksime Aquaria veemuuseumisse vaatama Haikalade toitmist. Samaga nägime ka piraajasid ning sülitavaid kalu. Samuti kogesime vihmametsa lämbet õhku ja kuidas on öö ning päev vihmametsas. Samuti nägime sealsete kalade toitmist. K ja Patrik ronisid ka maa alla vaatama millised olud on kanalisatsioonis ja millised kalad ja elukad seal võivad olla. Yäkk. Me Kristiniga igaks jhus kitsasse torusse ei roninud.
Kristinile meeldisid kalad väga. Ta jälgis neid väga suure huviga. Tegelikult oli vahva, et ka need veealused taimed olid kui elavad. Oh, mind lolli, need ju korallid...need vist elavadki, peab järgi uurima täpsemalt...

Pärast Aquaria -t oli õues vihmasadu ning me läksime kohaliku laevukesega Slussenisse tagasi. Patrik oli nii elevil, arvas, et me saame selle laevaga Tallinnasse.
Siis veel kodu-Willy'sse torti ostma ning kohalikust Hiina restoranist magushaput siga riisiga ja tore päev saigi otsa. Nüüd on meie pesamuna ühe aastane. Nii kähku läheb aeg!

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Tsau,
tore näha, et teist tublid rootslased saamas!
ma muide ka jälle Rootsis, kuu lopuni:) Gyllebo slotis, vihma kallab täiega praegu...

Danzumees ütles ...

Oi...kas Stocki ka satud, ma mõtlen muidu kui ainult ära sõiduks? Kahju, et ma ei teadnud, et tuled, ma oleks oma Eestis oleva võsukese Sulle kaela määrinud. Tallink ju enam alaealisi ilma saatjata peale ei võta...

Anonüümne ütles ...

nojah, sind viimasel ajal nii horedalt näha ju, ei tulnd selle pealegi...
msn-i ka sisse paned monipäev? ja mis su meiliadress tänapäeval on, sama ikka?
ma ei tea yldse, kuidas koju minna:) tallink on nii toredate hindadega, uskumatu.
vi hörs igen snart?
K

Danzumees ütles ...

Ma lähen ise komandeeringusse ka Tallinna ilmselt juuli viimasel päeval või augusti esimesel. MSN-i panen tagasi sisse kui koju interneti saan. Siin Rootsis läheb selle ootamisega halliks enne. Ma tegelikult tellisin juba tükk aega tagasi ära, aga ikka ootan. Mailiaadressid ikka endised. Tallinki hinnad pole kiita küll, aga ega pole vist ka paremat kvaliteedi/hinna suhet kellegil teisel, seega ei saa kiruda.