esmaspäev, 13. aprill 2009

Elud - Tartu Uus Teater


Austades tegijatega sõlmitud lepingut, jätan oma kommentaarid "luku taha", ehk siis oma "pereblogisse".

Hinnang: 3 (kommentaarid "miks? kes? kuidas?" - nagu öeldud pereblogis - küll alles mõne hetke pärast, ilmselt ei jõua enne hilisõhtut. Ütlen siin ainult nii palju, et mina ei julge soovitada - kuidas "sellist tükki" üldse "soovitada"? "Omad" saavad teada, miks... teised peavad kas vaatama minema ja tegema omad järeldused või siis lugema (enamasti positiivseid) arvamusartikleid linkide alt, mis "tegijad" on ise välja valinud. Leiate need siit, ehk teatri kodulehelt.)

Tekst lavastuse kodulehelt:
Lavastus põhineb ausatel ning adekvaatsetel prostituutide intervjuudel raamatust "Vaikijate hääled 2" ning Jekaterina Novosjolova, Elina Pähklimägi ja Andres Keili ausatel ja adekvaatsetel elulugudel.
Lavastaja Andres Keil lubab, et tegemist ei ole šokiteraapia või enesepaljastusega enesepaljastuse pärast. "See on aus jutt ajal, mil aus jutt ei ole igapäevane. Kokkuvõttes on see üksiti inimlik ja üllatav, võibolla isegi ehmatav lugu."
Etenduse eel sõlmitakse vaatajatega kofidentsiaalsusleping, millega sätestatakse, et kõik, millest räägitakse, jääb saali ning ei kuulu kolmandate isikutega arutlemisele.
Lavastaja: Andres Keil
Kunstnikud ja esitajad:
Jekaterina Novosjolova
Elina Pähklimägi
Andres Keil

Kommentaare ei ole: