pühapäev, 10. jaanuar 2010

So you think you can dance 5. hooaeg TOP20

Tantsuhooaeg läheb jälle lahti :) Tegelikult olen ma kõvasti maas, sest USAs juba 6.hooaeg ka lõpule saadetud. Aga parem hilja kui mitte kunagi. Eriti selles valguses on neid nüüd põnev vaadata, et mu oma tantsutreeningud lähevad ka jälle lahti järgmisel nädalal. Uhh 2 aastat pole regulaarselt trenni teinud... ei tea milline "vorm on" ja kuidas see tantsutreenimine "Rootsis on". Põnev igatahes!

5. hooaja So you think you can dance TOP 20 saates veel mingit tipplemmikut ei selgunud. Mõned tüübid, kes meelde jäid on Brandon, Ashley, Jeanine, Jason, Kayla, Janette ja Caitlin.

Esimese saate kolm lemmiktantsu on siin:

1. lemmikkoreograafid - Napoleon & Tabitha koreograafia...See tüdruk (Jeanine) on vinge, poiss teeb oma stiili, seega saab näha, kuidas ta teistes stiilides vastu peab...siin on ta muidugi tõeline superstaar :) Üks ilusamaid tantsulõpetusi... EVER... alates selles kuti seimisest alla istesse tulekust...


2. Wade Robson on kunn! Tema tantsud on alati kuidagi erilised. Seekordne tõestus - täiesti omalaadse atmosfääri loonud Crash test dummie-dega :)


3. Bollywood-i tantsud on nii lahedad! Tõeliselt raske koreograafia ja palju detaile. Käed ja jalad pidevas aktsioonis. Tõeline ilu silmale - päris tugev paar tundub ka olevat. Tüdruk (Caitlin) on sümpaatne ja poiss (Jason) ilmselt väga hea tantsija.


Pagan, ma olen ikka big softy küll... See 1. tants nendest kolmest, see ajas mulle pisara silma... ilmselt samaga see tantsu ilu ja see valu, et minul ei õnnestu enam kunagi millestki sellisest osa saada/võtta, sest olen juba liiga vana...

Kommentaare ei ole: