kolmapäev, 20. detsember 2006

Kristinaadimisest

Kristin on hakanud liikuma...edasi... Midagi, mida mõni võiks nimetada ka roomamistehnikaks... siiski minu meelest on see tema enda leiutatud liikumisviis või siis teadlaste poolt veel defineerimata roomamise algne vorm, millele tänaseks päevaks pole jõutud nime veel panna. Teen seda siis siinkohal - Kristinaadimine.

Et sellest imetabasest uuest liikumistehnikast tekiks pilt silme ette, katsun seda siinkohal lahtikirjutada ja lahtimõtestada. Kõigepealt kätega rindkere üles - nii üles kui võimalik, edasi pepu upakile - nii upakile kui võimalik, siis mataki maha pikali tagasi ja korrata ning veelkord korrata ja korrata vähamalt nii kaua, kuni roheline plastmasskonn on haardeulatuses. Siis konn kätte ja otseteed suhu. Selline on see kogushow siis üldpildis. Ja proovime järele - otsige kontoris selline vähemkäidav nurk. Puhastaga see suuremast sodist. Et riideid mitte määrida, katke võimalusel see treeningkoht vaibaga. Kui vaipa pole käepäerast võib maha kiskuda ka kardina või laotada alla vetsupaberit. Nii.

Nüüd on vaja ka veel rohelist kummikonna. Kui olete selle parajasti koju unustanud, siis võite paluda ka kedagi oma töökaaslastest, kes oleks nõus kulutama mõned minutid aitamaks rahuldada Teie õpi-himu. Kõige paremini sobivad inimesed, kes ei karda Teie ilaga kokku puutuda. Kui kardate, et sellist inimest ei leidu lähedusest, siis on targem alguses tehnika täielikust tegevuskavast esialgu mitte nii täpset pilti anda või vähemalt jätta kirjeldamata, millega toiming lõpeb.

Kui Teie IQ on juba sellel tasemel, et töötate kontoris, peaksite tehnika haldama paari katsetuse järel. Juhul kui aga olete kontorisse saanud tööle võltsitud CV-ga ning Teil puudub nii füüsiline kui mentaalne ettevalmistus sõnaliste juhiste järgi toimetuste ellu viimiseks, võite arvestada mõnevõrra pikema õppeperioodiga. Siiski võib eeldada, et õppepuhkust selle "uue" tehnika haldamiseks võtta vaja ei ole. Katsuge nõu küsida kaaskodanikelt, parem veel - oma järelvaatajalt või arstilt. Nõnda haldavad ka omakorda nemad kristinaadimise tehnika.

Oma vaimusilmas näen juba mõnekümne aasta pärast mõne poliitilise rühmituse valimisloosungitel lubadusi - "Katame tänavad vaipadega" või siis "Toetame Kristinaadimispuudega inimesi". Viimased on siis need, kellel ka meedikute või tuttavate abiga pole võimalik kristinaadida. Samas ka inimesed, kellel pole võimalik ennast üles upitada. Jah, upitamisvõimetud on kindlasti kristinaadimispuudega.
Jõudu!

Kommentaare ei ole: