reede, 1. detsember 2006

Teatrit kogu raha eest

Eelmesel kuul ära jäetud Gösta Berlingi saaga, oli siis nüüd sellel nädalal plaani võetud. Katsu leppis Serruga kokku, et tema jääks beebivalvuriks ja kuna Serru ka kergelt haige (täna ta kooligi ei läinud), siis põrutasime nii enam-vähem viimasel hetkel Draamateatri suunas.
Piletikontrolörgi oli juba kergelt ärritatud, et kohe kohe algab... Viisime ruttu riided garderoobi, Katsu jooksis juba ees looži suunas - tal ju kõrged kontsad. Ma jäin veel kohmitsema ja kava ostma. Korrusevalvur oli juba loožigi sulgenud ja kardina ette tõmmanud, kui ma kohale jõudsin, seega pidi ta korra veel ka minu järel kardina loožile ette tõmbama.

Prantsatasin toolile ja jõudsin vaid mõelda, et miks me küll alati nii viimasel hetkel Draamateatrisse jõuame (eelmine kord tulin otse Paidest ja samuti tormasime Patrikuga Hea Kuri hunt -Vanemuise külalisetendusele - niiiii viimasel hetkel...), kui helises mobla. Serru täiesti nutu piiril ja Kristin kusagilt suure häälega karjumas...Katsu ka ärritus ja tegi välk-otsuse - me peame tagasi koju minema. Ja ei muud kui riided garderoobist ja ruttu auto suunas jooksu. Kontrolöritädi imestas, et kas me ei saagi jääda, ma jõudsin vaid hõigata, et "lapsed"...kui me juba olimegi teatrimajast väljas ja teel koju.

Koju jõudes, oli Serru muidugi hirmul, et me tema peale pahased oleme, aga loomulikult me polnud kõige vähematki... aga mis kõige hämmastavam - ei mingit kisa - taevalik vaikus... Beebi magas! Noh, me saime teatrit kogu raha eest ja ju see pole siis tähtedesse kirjutatud, et me Gösta - etendust näha saame...

Kommentaare ei ole: