reede, 18. mai 2007

Ma pole juba mitu aastat haige olnud

Aga nüüd on mul angiin(a?). Eile näitas kraadiklaas 39 kraadi. Oli selline maa ja taeva vahel kõõlumise tunne. Sõber vikatimees nagu oleks külas kontrollimas, kas on aeg...veel mitte!!!

Tegelikult algas see jama juba üleeile pihta. Pidime poole pealt lahkuma Von Krahl -i Kajakas -etenduselt. Mitte et sellest eriliselt kurb meel oleks olnud, sest eks ta üks Von Krahl oli. Täpselt selline etteaimatav asi, nagu oodata oli. Aga sellest pikemalt mõni teine kord. Kohe koju jõudes voodisse ja luugid kinni. Järgmine hommik aga alles algas põrgu. Palavik, mis ei tahtnud kustuda vaid muudkui tõusis. Mingitest Coldrexidest ja muust sellisest polnud vähimatki tolku. Aspiriiniga sai higistatud hullem palavik välja ja K. läks tõi perearsti kirjutatud retsepti ära. Arst oskas juba läbi telefoni öelda, et see on Angiin! Ta on mul imeline!

Jah, eks need valged täpid kurgus räägivad ka ühest ja ainumat tõest. Täna aga on olemine juba märksa parem. Krõmpsutan aga antibiootikume ja Solpadeine-i võtab ka kurguvalu väikseks... Annela tõi kuuseistikud ära ja Pulmoloogilt saime Patrikule uneuuringumasina. Ehk saab ka teada, mis tema tervisega ette võtta. S. koolis hindeid ei saanud ja Kristinil on all kolmas hammas paista. Nii palju põnevat läbi haigevoodi päeva sisse mahtuski. Päev ja öö on küll natuke sassis.

Kommentaare ei ole: