reede, 5. märts 2010

Sünnast ja blogipuhkusest

Hmmm...ma juba pool tundi aasta vanem, aga ei tundu üldse kusagil, et oleksin... pigem hoopis noorem... pärast tantsutrenni :)

Blogipuhkus hakkab läbi saama. Kõvasti tööd on selles blogitus vahes ära tehtud. Raplamaal, maakodus jõudsin ka korra tiiru teha... Pühapäeval olen tagasi Stockholmis ja tagasi kirjutamisaktsioonis. Eestis oldud nädala "kultuurisaak" on 5 teatrietendust (1 täielik kompu, 3 nii-ja-naa ning 1 paras pettumus - jälle Draamas), 1 läbiloetud raamat (väga, VÄGA hea!!!), paar-kolm filmi (Sherlock oli tõeliselt meelelahutuslik, Single man kandideerib parimale meespeaosa oscarile ning ehk jõuab sünnipäevaõhtul lastega ka Alice Imedemaal veel eesti keeles ära näha... hetkel vaatan Paris 36-e, kuigi uni hakkab vaikselt peale pressima... aga pühapäeva öösel jagatakse Oscareid ning see kandideerib oma kaunis kehvakese lauluga (imho). Muideks Rootsis TV9 näitab gaalat :) võibolla teen live-blogimist ka - kui mõni sõber tahab... Eestis kuuldavasti näeb ainult PRO7 vahendusel ja seda ju ei näita paljud võrgud).

Teatriliidu aastapreemiate nominentide kohta tahaks ka sõna võtta, sest ma pole vist kunagi varem olnud nii rahul nende otsustega (kuigi "Pea vahetus" on neil nii mõneski kohas "ununenud" ja üldsegi - kus on "Hecuba pärast"??? Millal viimati sai teatris niiiiii palju naerda??? :))) )

Lisaks on dekaadi filmitabeli lahtikirjutamine pooleli ja kuu lõpu poole koguks kokku ka teatrikuu teatriuudised... Ohhh, ja Rakveres käies sattusin ju muidugi ka teatrisse ning sain sealt verivärske, Pille-Riin Purje teatripäeviku "Johannese passioon"-i ning teiste Rakvere Teatri tegemiste kohta. See raamat on nii intrigeerivalt põnev ja armas... isegi sellest hoolimata, et Pille-Riin ei sattunud sellel korral saali, kui mina seda vaatamas käisin... ning need "Juhanite kummitused" jäid tal kogemata :) Kuid "tollel" korral, olid tõesti Juhanid ise ka saalis KOHAL!!! Samas tõeliselt auväärne, et tal on õnnestunud näha 34 korral 56-st mängitud korrast, seda fantastiliselt head tükki! Muideks mehed ja Anneli tulevad seda peatselt ka Tallinnasse mängima! Ülimalt soojalt soovitan!!!! Midagi hingele ning annab ka raamatu lugemisele oma vaatenurga. Ehk õnnestub ka külalisetendusel soodsamalt raamat osta. Ise ostsin otse teatrist ja hinnavahe oli umbes 20 protsenti.

Teatriuudiste eelmaitseks veel - näiteks pole ma varem märganud, et ka Ugala peab oma blogi. Lahedad väiksed lavatagused sekeldused :) Kes soovib, võib lugeda siit. Muidugi vajab uuendamist ka blogi vasak ääreriba, aga ka seda ei jõua enne kui kunagi...

Ohh, kui mõnus on ikka Eestis olla!

8 kommentaari:

Kristiina ütles ...

Palju õnne!!!
Ja ikka jaksu sama palju ja veel rohkem teatris käia ;) (täiesti kadestamisväärne)

valgeseelik ütles ...

Hea Danzumees, palju õnne! :)

kylmjalg ütles ...

Palju õnne ja jõudu blogi pidamisel! Eraelus ka muidugi kõike mida iganes!

Elina A. ütles ...

Südamlikud õnnesoovid ka minu poolt!!!
Ja nobedat sulge ning palju põnevaid kultuurielamusi!

merleke ütles ...

Palju-palju õnne! :)

R ütles ...

Danzumehele
köik kirjatähedki täna
löövad kadrilli

Palju önne!

i. ütles ...

kuhjaga päikest, rõõmu ja soovide täitumist!

Danzumees ütles ...

Aitäh heade soovide eest! Ja haiku eest! Ja seda sama Teile ka!!! Päeva üks meeldejäävamaid soove saabus bossilt: "majanduslikku sõltumatust" :) Geniaalne :)))