neljapäev, 2. november 2006

Jälle näitlemas...


Sedapuhku siis reklaamis jälle ülesastumine... A.Le Coq olevat ise mu välja valinud. Filmimise lokatsiooniks Hell Hunt Pikal tänaval ja massis osales kümneid inimesi. Pubi ju täis vaja panna rahvast. Piltilus kostümeerija-tüdruk tõi mulle spetsiaalselt pruuni pintsaku ja lipsu (mille hinnalipik näitas 599,- Uskumatu, sest tegeimist oli kitsa villase lipsuga - kas nad tõesti on nii kallid?). Katrin Sangla tegi grimmi ja Masa oli režissöriks. Minu lisaks oli veel mingi mees baarmeniks ja mingid neli hallpead tehti vutifännideks. Üks, kellel peas polnudki juukseid, suutis pr.Sangla kergelt segadusse ajada, kui ütles, et tal on seitel sassi läinud.

Kõigepealt filmitigi vanamehi, kes pidid vaatama seina, nagu seal oleks telekas ja tegema nägu vastavalt kui tuli värav või värav läks mööda. See Masa abirežissör, keda kutsutakse "Jänes", ei tea miks (ta polnud üldse jänese moodi)... see oli küll lahe FAD. Koomiline ja lahe tüüp, tegi kõigil olemise lõbusamaks. Mina jäin nende vanameeste taustale.

Edasi jäin enda "staariks olemise" korda ootama...sain aru, et see on siis kui baarmeniga on filmimine...aga vahepeal tehakse veel mingi massistseen. Rääkisin siis hoopis Hele-ga (castingu juhiga) juttu. Ta on päris vahva tüüp, kuigi ega me ei jõudnudki seal teab mis tutvuda...lihtsalt aega kiiremini mööda saata.

Kui massivõte läbi, ütles Jänes, et kõik peale baarmeni võivad lahkuda. Ja kostümeerija tuli ütles ka mulle, et ongi kõik...Hele ka ütles, et tehti midagi ümber...noh, mis seal siis ikka. Omamoodi kahju, et kui juba kutsuti ja oli plaanitud, et tuleb reklaamis olla...siis kahju, et see aeg nagu raisku läks ja kõik ju tuttavad ja kodused ka teavad ja ootavad, et millal see reklaam nüüd välja tuleb... Huvitav kui A.LeCoq -i omad mu ka välja valisid...et kas nad siis rahul on, et mingi väljavalitu ei olegi tellitud reklaamis. Ah, võibolla sain midagi valesti aru. Ja ega mul ju muud vahet ei ole, kui et oleks siis tahtnud teha midagi, kui juba välja kutsuti.

Meeskonnas oli tuttav nägu ka cable guy...kes jaanalinnufarmis genekaga kraavi uppi sõitis. Ja siis üks prillidega mees, kes samuti Tele2 reklaami tegemise juures oli. Hästi viisakas, ja see on minu meelest ülimalt oluline. Ta oli vist ainuke, kes mu "head aega" -le vastas. Masa ise on kettsuitsetaja...võibolla on tal seda kunstilise voolu või loomingulise hingelise seisundi saavutamise jaoks vaja. Aga ma polegi pikka aega näinud, et kellegil kogu aeg suitsev sigaret näpuvahel. Eriti jutukas ta ei tundunud olevat ja ei tekkinud ka sellist sooja õhkkonda...nagu Peeter Simm -i ja Marko Raat -i võtetel. Aga võibolla seda ka sellepärast, et ma ei saanudki võtetest eriti osa. Kahju. "Järgmine kord" ütles Hele...

Kommentaare ei ole: