pühapäev, 3. august 2008

Stockholm Gay Pride 2008 paraad

Käisime täna K-le kingitud fotoka uut toru proovimas. Ja kuna 100 m kaugusel meie kodust toimus täna gayde paraad, siis siin on mõned (siivsamad) fotod sellest, mis umbes 20 minuti jooksul fotoaparaadi ette sattus. Siis sai aku tühjaks:

Lõbusad pidulised. Tümps möllas ja nii paraadil osalejad kui paraadi vaatama tulnud gayd, heterod, pered, noored, vanad - kõik tantsisid, plaksutasid ja pildistasid...
Kahtlemata popimad laulud, mis kõlaritest kõlasid olid "Raining men", "YMCA", "We are family" ja uuematest Madonna, Rihanna ja igat sorti techno.


Nabatantsijaid igat ihuvärvi, sulgedega ja ilma. Kõik otsimas tähelepanu. See siin poseeris ka meile pikemalt. Küll nii- küll naapidi.


Kohal oli sadu kuningannasid, kuid ainult 1 Silvia.


Kõiksugu ametite gayd - politseid, arstid, sõdurid, poliitikud, haigla õed jne jne. Hmmm....millegipärast olid gay-politseid peamiselt naised ja gay-õed peamiselt mehed :)


Kas see on nüüd mees või naine?


Muidugi ei puudunud madrused ja palja ülakehaga, lihastes mehed.


Mehed kallistamas mehi, naised suudlemas naisi. Kõik rõõmsad ja "love is in the air"...


Goth Princess. Täielik tsirkus!


Gay Cruella, ainult et 101 dalmaatsia koera asemel oli kaasas kõigest 1.


Gay inglid. See äärmine oli minust umbes peajagu pikem (ja ma olen 190cm). Tõeliselt hirmuäratav. Natuke nagu tänavateater või karneval. Kõige huvitavamad olidki need, kellel kostüümid seljas. Muidugi olid paraadil ka eri riikidest tulnud gayd - Šveitsi, Taani, Soome jne jne. Huvitav kas seal eestlased ka olid? Me ei viitsinud ootama jääda. Lastele oli vaja süüa viia. Ja eks nendega koosolemine nädalavahetusel ongi palju tähtsam.
Mängisimegi õhtul Junior Alias-t ja hängisime viiekesi. Vahepeal käisime ka P-le mänguasjade poest ostmas uut sisalikku ning samaga sai Kristin endale uue kiisu.

Kommentaare ei ole: