teisipäev, 20. jaanuar 2009

Oh küll ma olen tubli :)

Yess...tänase päeva seisuga on sellel aastal kaal kukkunud 6 kg! See tähendab, et ma olen samas kaalus nüüd kui 2 aastat tagasi ja see on ju ka juba midagi :)

Aga ma olen ka oma uusaastalubadust suutnud pidada, ehk pärast kella 18 ma ei söö. Mu limonaadistreik kestab täies hoos, nüüd peaks juba oma 2 kuud täis saama, mille jooksul ma pole ühtki koolat, fantat, spite'i, ega ka tavalisi limonaade suust sisse võtnud (väike patt oli uusaastaöö šampus, aga see pole ju limonaad ning see oli ka "erand"). Lisaks olen üldse hakanud rõhku panema salatite söömisele ja tervislikele eluviisidele. Katsun ikka kella üheks magama minna, kuigi sellega vahest libisen...eriti nädalavahetustel ja eriti huvitava raamatu või filmiga. Ja muidu ka liikuda rohkem. Iga päev kõnnin töölt koju umbes 5 km.

Liikumisest rääkides, sain K-lt inspiratsiooni....ta sõidab ju iga päev vähemalt 50km rattaga (juba vist pea paar kuud, IGA päev!!! Maakodus olles käis ta jooksmas...jooksis 12 km, igal hommikul - NII TUBLI!)... ma olen nüüd kaks päeva 25 km sõitnud...ja seegi ju midagigi. Eks ma suurendan km määra, kui kaalule enam ei mõju. Kuid need viimased kaks päeva on kaalule mõjunud kogu 6-st kilost 1,2 kg... järelikult sellel kalorite kulutamisel on ikka loogika täiesti olemas. See vist ongi see kõige olulisem, mida järgima peaks. Ehk kui kulutan rohkem kaloreid kui suust sisse ajan - küll need kilod ka siis kuluvad. Kõiki vastupidiseid väiteid ma lihtsalt ei usu :)))

Kommentaare ei ole: