reede, 25. august 2006

Kiliseb, koliseb, lonkab ja möliseb

Eilne trenn oli tõeliselt tappev. 2 ja pool tundi!!!
Seljavalu on päris hästi taandunud ja tundub, et igal juhul suudan ma filmis anda endast parima. Sain terve stsenaariumi ka kätte ja üllatus üllatus, minu stseen polegi peamiselt alguses, kuigi ka alguses on pisike lõiguke. Peamiselt, ehk siis terve tants ja lause tuleb alles keskel.

Stsenaarium ise on päris põnev ja kui see kõik teoks tehakse võib sellest saada päris ilus ja vaatemänguline kunstiteos. Georg -i filmist siis. Iseasi kuidas kõik need nüansid kinolinale kanduvad. Igal juhul on see päris ambitsioonikas ettevõtmine. Stsenaariumis endas oli kohati kasutatud kummalisi sõnu, nagu semmima ja mõned väljendid veel, mis minu meelest pole ajastukohased, aga ju see tööprotsessis siis muudetakse. Päris põnev on näha, kuidas ja mis sellest lõpuks välja tuleb.

Tantsus tegime eile päris palju muudatusi. Nüüd ongi natuke sassis need üleminekukohad ja uus ja vana koreograafia. Aga täna jälle ja siis peaks juba kinnistuma ka. Ei tea kas jälle läheb nii kaua. Õhtul tahaks jõuda Pepeljajevi Luikede järve lindistama ja seejärel kohe kinno Almodovari vaatama. Eks näis. Ööseks tahaks maale...

Kommentaare ei ole: