teisipäev, 8. august 2006

Pisikese K esimene sünnipäev

Eile sai meie pere noorim 1 kuu vanuseks! Tõin poest trühvlitordi ja ostsin kingituseks kõristi. Tüdruk muudkui magas eilse päeva, oli vist nii väsitav vanemaks saada. Tegime 100 fotot nii S-i kui ka P-ga. Ja Tordiga ja küünlaga jne jne jne.

Hiljem vaatasime Amazing Race-i 8.hooaja paar eelviimast osa. Lõpuks kukkusid need õudsad nägutajad õed, kes teineteisest üldse lugu ei pea - välja. Lõpuks ometi!!
Olen juba esimese saate alguses öelnud, et Linz-id võidavad ja nüüd nad on juba finaalis. Niiiii kahju. Nad on kõik sobivas eas, pole vanureid ega lapsi, kes aeglustaksid, nii ebaaus võrreldes teistega. Aga veel hullem finalist on see lese-pere. Nad olid Utah-i kaljude juures ja muudkui ähkisid ja ohkisid kui kole seal on. Uskumatu! Pole ime et teised pered ei taha nendega tegemist teha, nad on natuke nupust nikastatud. Järele jääb siis kolmas finalist - isa kolme tütrega. Nende poolt olen ma vahelduva eduga olnud juba algusest peale, kuigi on olnud paar peret, pisikeste lastega pere ja italiaanode pere, kelle poolt ma olin veel rohkem. Aga mul oleks väga hea meel kui nad võidaksid, aga "mark my words" võidavad Linzid. Sama kindlasti kui "So You think You can dance"-i võidab Benji.

Kommentaare ei ole: