kolmapäev, 19. mai 2010

Lähitulevik

Ma ei tea kui tihti saan siia midagi üles tähendada lähinädalatel, sest astun kohe uksest välja, et sõita rongiga lennujaama. Sealt edasi Helsingisse ja sealt edasi ootab mind Hiina.

Terve trobikond teatrielamusi muudkui tuhmuvad mu mälus, aga ehk jõuab siiski midagi vahepeal ka üles tähendada, mis viimasel ajal nähtud. Ette ruttavalt võib ära öelda, et parim elamus neist oli Tartu Uue Teatri "Ird, K." Kuid üldisemas plaanis kuidagi kesine teatriaasta jätkub...

Hiinast olen tagasi juuni alguses ja siis tuleb kohe ka Eestisse sõita. Seal toimub üks tööaasta suursündmustest. Ning pärast seda korraks veel Rootsi, aga siis saab siinse tolmu taldade alt ära pühkida ning pere juurde kodumaale kolida täiega. Eks muidugi Rootsi ei jää kunagi kaugeks. Keele ja sidemete pärast ning kindlasti ka töö tõttu saab nii lennuki kui laevaga seda vahemaad veel väisata nii et vähe pole.

Aga praegu siis kraam kohvrisse ja teele. Jooksukingad ja dressid tulevad ka kindlasti kaasa, et saaks Shanghai varahommikus trenni teha ning hiina keeles välja trükitud aadressid, sest seal pidavat inkaga kehvad lood olema... Ainus hiinakeelne väljend, mida tean on "Ni hao" (ehk "Tere")... eks näis kaugele sellega hakkama saab ;)

4 kommentaari:

Sehkendaja ütles ...

ca Aishanjaa on Eesti :)

Danzumees ütles ...

Õige jah! Kunagi oli mu lemmik Tallinna hiinakas sellenimeline :) Olengi juba Arlanda Expressis...

TwD ütles ...

Hoian hinge kinni, no kus on tempo! OMG ma juba Fb-s sönasin, nyyd hoian pöidlaid peos - kas nii öeldakse? (keep my fingers crossed), et sul hea inimene, ometi köik korda läheks
Äkki teed mulle kirjakese yle pika aja, kui seal hiinlaste maal igav hakkab :)?

Danzumees ütles ...

Ma praegu Pekingis ja homme lendan Shanghaisse. Seal ehk mõnel õhtul ikka jõuab kirjutada. Muidu mõtlesin bloggi ka miskit üles riputada. Eks näis kuidas jõuab. Tänane päev oli küll päris hull :)