kolmapäev, 12. oktoober 2011

So you think you can dance 6.hooaeg TOP20

Olen oma "Teatriõhtu" järel teiseks lemmiku telesaatega jõudnud kuuendasse hooaega, kuigi tegelikult Ameerikas just lõppes juba kaheksas! No telekavaatamine ongi see kõige viimane asi, mis kogu kultuurineelamise ja sportimise vahel meelde tuleb (eilegi käisin näiteks Von Krahlis või peaks ütlema "Punk Kirikus" Smedsi viimast vaimusünnitust vaatamas, kus VKA viimase kursuse noored punkisid täiega 4 ja pool tundi! A sellest mõni teine kord...) Tänagi lihasrebestuse kiuste, ehk olukorras kui jalgadel midagi spordilaadset teha ei saa, käisin hoopis ujumas - 2,6 km/h. Jube mõnus oli!

Kuid SEE tantsusaade on igatahes televiisorivaatamist väärt! Ma ei saagi aru inimestest, kes passivad Tantsud tähtedega naeruväärseid Eesti staarikeste pingutusi, mis ilmselgelt neile endale kõige rohkem rõõmu ja mõnu valmistavad, kui võiks vaadata midagi sellist, mis vaataja silmale ka ilus on!!! Eks igaüks muidugi ise teab, pole mina siin mingiks kohtumõistjaks. Mõni kindlasti arvab vastupidiselt just "minu saate" kohta... eks ilu on ju vaataja silmades...

Esimese võistlussaate lemmiktants tuli jälle Tabitha & Napoleon-i koreograafi-duolt. Nad kohe oskavad just minu ilumeele jaoks tantse luua! Kuigi see tüdruk esimesest saatest kahjuks koju saadetigi (see muidugi räägib midagi terve TOP20 taseme kohta :)). Eks nad kahtlemata pole siin hip-hopi jaoks piisavalt kõva pingega, kuid tants ise on vinge! Eriti kätele tehtud koreograafia ning see koht kus kutt on käpuli seisva naise jalgade vahel ja nad mõlemad - üks näoga kaamera poole, teine seljaga - ringe teevad - lahe :) Check it out!


Lemmikuid nimetada on veel natuke vara, ent esimeses saates torkasid silma -
naistest:
Channing, Ellenore, Kathryn, Bianca ja Mollee
meestest:
Jakob, Nathan, Peter ja Ryan.

2 kommentaari:

i. ütles ...

Jakob oli kogu sellel hooajal täiesti super igas tantsus!

Danzumees ütles ...

Tundub jah, et Jakob on tugev tantsija. Samas see paar - Nathan & Mollee on kuidagi fun. Esimeses saates ka nende lõpu-disko oli vist saate teiseks parim tants. Päris huvitav oli ka üks tants (Sonya-tehtud vist), kus peadega tehti täiesti mingit uut stiili (Ellenore & Ryan vist). Väristati neid kuidagi imelikult. Ja tantsus on ju juba kõik tehtud, niiet äge kui ikka midagi uut on avastada :) Samas Napoleon & Tabitha teevad just niimoodi hiphoppi, et selles on ilu ning sõnumit. Aga tõesti Jakob ja Ellenore olid vist tantsijatena esimese saate "võitjad" minu jaoks ja kui finaliste on 4, siis liidaks juurde Mollee ja Nathani... eks näis. Mul pole õnneks aimugi, kuidas see kõik läheb :) Esialgu on tegemist, et nimedki pähe jääks :)