teisipäev, 1. detsember 2009

Saavutustest ja Stockholmi filmifestivali paremik...

- Nüüdseks olen aasta aega elanud ilma Coca Cola-ta!!! Ja selle aasta jooksul olen võtnud kaalus alla 50 kg (muidugi mitte ainult tänu cocacolast loobumisele :))! Hambad ei lagune enam nii kiiresti! Tunnen ennast paremini... aga tõele näkku vaadates, siis vahest tuleb endiselt hirmus himu selle "narkojoogi" järgi :) Rahuldan seda "vajadust" segades mullidega vett mõne mahlaga - see pole küll see, aga aitab raskest hetkest üle :)

- Mu 9-aastane poeg hakkas lõpuks ometi ujuma!!! Olen temaga nüüd juba augustist peale umbes korra nädalas käinud basseinis ja täiesti viimasel hetkel, kui olin juba lootust kaotamas ja kuulutamas selle "Võimatuks missiooniks", võttis mees julguse kokku ja ujus selle vaevalise meetri-kaks ilma toeta... ja sellest sai julguse kätte ning pärast 3 tunnist basseinis ligunemist pani juba päris pika maa omal jõul :) Muidugi palju lihtsam oleks olnud ta mingisse ujumiskooli panna. Tegelikult ju registreerisingi ta juba ühte ujumiskooli, aga siis tuli Eestisse sõit ette ja ta ei saanudki minna ning mina otsustasin, et küll ma selle talle ikka kuidagi ise selgeks õpetan :) Noh, aastate töö sai väärilise tasu! MINU üks elueesmärke sai täidetud - poiss UJUB! :)

- Jõudsin Stockholmi filmifestivalil ära vaadata kokku umbes veerandsada filmi. Kummaline, aga kõik mu 4 lemmikut on tänavu millegipärast ingliskeelsed filmid... Siin on ka väike edetabel, ehk TOP 4 (need eristusid kui parimad):
1. Up in the air
2. Whip it
3. Precious
4. An education
ja neile otsa võiks siis veel "ära mainida" ka "City island"-i ja "A serious man"-i...

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Wow!
Ei noh, ega oska muud öeldagi, kui et ära enam kunagi asja nii hulluks minna lase!
Filmid vötan nimekirja ;)

R

Meil oli K-ga sama lugu ja äkitselt hakkas ujuma.

Elina A. ütles ...

50 kg alla võtta! See on ju supersaavutus! Mismoodi see õnnestus?
Ja teine küsimus: kuidas jõuad Rootsis elades nii palju Eestis teatris käia?

Danzumees ütles ...

Ehhee, ELina, ega see kerge ei olnud :) See 50 kilo läks ikka kilo, vahest grammide haaval. Mõni päev tuli hoopis kilosid juurde... Aga lõpuks ta maha sai - ikka spordi ja vähema söömisega. Pärast kell 18-t ei võtnud aasta aega midagi suu sisse. Liskas jätsin täiesti ära limonaadid ja isegi mahladega piirasin kõvasti. Jälgisin kaloreid, et need kõik saaks kulutatud. Sammulugeja näitab mul ka kaloritekulu, ehk kui õhtuks jäi veel kahtlus, kas mingid kalorid jäid kulutamata, läksin tegin korraliku kõndimistuuri -6-7km.

Mis puudutab teatrit, siis ma tõesti praktiliselt iga õhtu, mille Eestis olen, veedan teatrites. Kuna ka töö pärast pean tihti mööda Eestit ringi rändama, siis ühendan meeldiva kasulikuga ja saangi näha ka Teatrit väljaspool Tallinnat :) Teater, Kino ja Kirjandus on need minu vastukaal sellele igapäevelule :)