kolmapäev, 25. oktoober 2006

Telekapäev


Eile oli telekavaatamise õhtu. Kuna trenn jäi ära ja ilm oli kole ka jooksma minemiseks - vaatasin kohe kaks saadet...
Project runway finaal - Jeffrey, Uli, Laura ja Michael... Selgus, et Jeffrey polnud siiski sohki teinud ja temal lasti ka siiski osaleda. Tema kollektsioon oli väga innovaatiline, aga samas terviklik. Kõik osad peale kahe, oled hästi seotud omavahel, pluss inspiratsiooni oli ammutatud jaapani õudukatest. Mis oli ka positiivne.
Teisena Uli, jälleoma hõljuvate hõlstidega. Kuigi samas kõik oli väga ilus ja stiilne, ilmselt ülisobilik Miami kliimasse. Nina ütles ka, et pärast runway show-d tuli rahvas küsima, et kuidas Uli-ga ühendust saab, et temalt riideid tellida.

Järgmiseks, mu lemmik, Laura. Ja tema riided lihtsalt on võimsad ja glamuursed ja galantsed. Ja kuigi võibolla tõesti ei olnud seal midagi innovaatilist märgata, ega ka tema tavalisest stiilist eralduvat, olid ta riided siiski kõige ilusamad.

Viimasena Michael, kes tuli välja olevat olnud kohal olnud rahva lemmik. Aga minu meelest jättis see üpris sigrimigri maitsetu kollektsiooni mulje. Street Safari, oli ju iseenesest hea idee, aga teostus jäi kuidagi kehvaks. Mõni sportlikum asi ehk oli silmatorkav, aga muidu torkas silma ainult see segadus, kus minu meelest oli isegi mitte sobivate tekstuuridega kangaid kokku õmmeldud.

Žürii saatiski Michael-i esimesena välja, siis Laura, siis Uli ja võitjaks "kahjuks", kuigi tema riietes oli tõesti kõige rohkem näha "disain"-i, osutuski Jeffrey. Seda ma kartsin, aga niiväga lootsin, et Laura siiski võidab.

Teine saade, mis eile loosi läks oli Next America's Top Model. Seitsmes hooaeg ja ikka sama jama. Sellest saatest kukkus mu hetke lemmikuim A.J. välja. Aga ta oli ka kehva seekord, midagi pole teha. Ta kohe üldse ei pingutanud. Ja tegi veel imelikke nägusid, kui Tyra ta Jaeda-ga viimaseks jättis. Jaeda pääses juba kolmandat korda järjest üle noatera. Vaesekene. Samas kui see kole tüdruk - Melrose särab kõikide ülesannetega, mis talle ette antakse. Poleemikat tekitas ka fakt, et üks kaksikutest teatas, et ta on lesbi. Teine kaksik tõmbus kohe kooriku sisse, aga nende pildid alati õnnestuvad ja nad tunduvad olevat lahedad tüübid. Mulle meenub nendega seoses Porvoo Mari ja Anne. Ja see on nurrrr.

Lõpetuseks üks Ilmar Trull -i luuletus, mis on ehk kuidagitpidi sobilik nende modellide ja kleitide juurde (Project runway saatejuht ju veel kõige lisaks ka Heidi)...

Õue suundus Heidike,
seljas kena kleidike

Tuppa tulles kleidike
oli määrdund veidike.

Või mis määrdund veidike!
Oli päris must ja kole.

Kas on hea laps Heidike?
Päris hea ta vist ei ole.

Või mis hea? On mokas kleit!
Heidi on üks hukas eit!

Kommentaare ei ole: