esmaspäev, 2. oktoober 2006

Titti

Jah, just sellise mitmuse osastavas käändes sõna titt kohta, ütles Patrik. TITTI. Tal ikka tuleb neid paroole, nagu Küttus ja Pissis, jah viimane ju kirjapildis õige...aga tema ütleb seda erilise rõhuga kaksik s-il. Surnuaia kohta on tal samuti oma sõna - matuste põld. Pull vend, aga praegu kahjuks haige - palavikus ning pidevalt voodis. Vaeseke ise ei jaksa tõustagi.

See eest Kristin käis täna esimest korda ujumas. Ostsime talle helerohelised ujumispüksid. Eile ta muudkui proovis ennast ümber keerata, küll ühele küll teisele pool. Ise saputas jalgu mis jaksas sinna juurde. Aga püüdlused jäid tulemusteta. Täna sain aga kodust e-maili, et see tal just õnnestus. Seega täpselt nädal enne 3 kuuseks saamist.

S sai ajaloo kontrolltöö 5! Samas kui õpetaja saatis kõigile mailing-listiga laiali, et lastel on tõsine probleem ajalooga...küll mul oli uhke tunne! Heegeldamises tuli 5+! Loodusõpetuses oli 2 komaviga, aga endine klassijuhataja, õpetaja Sarapuu, andis talle selle eest 4. Kahju. Aga muidugi viga võis ka olla sisuline, kuid seda oleks muidugi võinud sinna siis juurde kirjutada. Kahju kohe ning kõrvalt on selgelt näha kuidas ta sellele õpetajale ei meeldi. Mingid pugejad pidid natuke nutma ja hinded pidid selle abiga tõusma...aga õnneks lõpuks tuleb ikkagi välja, kes kuidas oma hindeid saavad. Vanemates klassides ei tohiks pugemine enam lugeda...vähamasti ma loodan nii.

Kommentaare ei ole: