esmaspäev, 8. veebruar 2010

So you think you can dance 5.hooaeg TOP16

Sellel hooajal on tantsijad kuidagi nii võrdsed, et vahet neil teha, kes on parem, on tõeliselt raske! Tüdrukutest on endiselt lemmik Jeanine. Ülejäänud TOP5-s võiksid olla Janette, Melissa, Kayla ja Caitlin. Poistest on endiselt parim Brandon ning ülejäänud võiks olla Jason, Evan, Kupono ja Ade.

Tantsud olid seekord pikemad ning sellepärast sai kuidagi paremini aimu ka nendest tantsijatest, et kes on kes hakkab vaikselt meelde jääma :) Üldse olid tantsud kuidagi selles saates palju paremad kui eelmises. Kui eelmises oli ainult üks, mida esile tõsta, siis seekord võiks välja tuua 3-4 tantsu. Ühe tantsu taustamuusikaks oli Jewel ja see on ikka mõnus, kui omad lemmiklauljad saavad selles saates kasutatud. Tähelepanugi on justkui teisel tasemel.

Mõned mõtted seekordsest showst...
**Philip-il läksid tantsides püksid katki... nagu minulgi Georg-i filmis :) Näe, juhtub parematelegi tantsijatele :)))
**See Jeanine näeb välja täpselt nagu noor Penelope Cruz... ta unistabki näitlejaametist - võiksid vabalt Penelopega ema-tütart mängida :)
**Ometi oli ka saates mu lemmiku Mia Michaelsi koreograafiat... ja kuigi see tants keskendus tagumikule :) jah, sõna otses mõttes, siis see oli sellest hoolimata päris lahe. Lisaks Miale on lemmikkoreograafideks Napoleon ja Tabitha ja nemad tegid seekord ühistantsu kogu TOP16-le.

See saade tuli tegelikult USAs välja päeval, kui saabus teade Michael Jacksoni surmast. MJ oli ju tõesti tantsijate kunn ning ta on palju arendanud ning mõjutanud tanste ja tantsijaid ümber maakera. Ma ise ei hakanud küll tantsima tema pärast, aga olen tantsinud laval tema laulu saatel ning seeläbi on ta ka mind ja minu elu mõjutanud. Ja sai ju teda oma silmaga tallinna Lauluväljakul ka vaatamas käidud...

Tagasi saate juurde... kuigi siin kiitlesin, et oli palju häid tantse, siis siia üles panen siiski ainult ühe, sest see oli minu jaoks seekord veel eriti neist headest kõige parem. Nimelt Melissa ja Ade rumba, mille koreograafiks Tony Meredith. Hämmastav, et kumbki pole neist ju peotantsija! Kusjuures üldse olid ballroom-tantsud seekord kuidagi eriliselt head. TOP16 ühistants oli ka just selline, nagu ma ise tantsida tahaks - mix ballroomist ja hiphopist. Tõeliselt lahe! Omast tantsimisest rääkides, siis sai täna jälle trennis käidud. Muidu päris tore, aga me läheme edasi teosammul ning ega seal päriselt ära ka ei väsi... ma pean ilmselt mingi muu rühma otsima. Teisipäevaõhtune trenn on palju parem (teine treener, tugevam stiil), aga sinna alati ei jõua töö pärast.

Siin on see lubatud rumba... Rumba on minu meelest nagu sex kahel jalal :)))

Kommentaare ei ole: