esmaspäev, 9. oktoober 2006

Tühi telemaastik

Tööd on ülepeakaela palju. Kõhu sain küll täis. Pärnu maantee Patrick-us. Nii hea sealihakaste oli. Siia maani on mõnus maitse suus. Ja nii tore, et seal on iga 6. lõuna tasuta.
Täna on trenn - seda ootan ka väga.

Ja õhtul vaatan naise ja lastega kindlasti televiisorit. Eile tuli see Tähtedega tantsimise saade, aga ma ei teadnudki - ja magasin maha, sest ma ei vaata enam üldse telekat. Isegi uudiseid, ega filme. Filme vaatan küll DVD-de pealt, aga see on ka kõik. Raamatud on nii palju huvitavamad. Lugesin ka Pilveatlast edasi, aga selle lõigu tekst kus ma olen praegu, on väga raske. Kõvasti ette lugedes tundub täiesti, et keel on vahepeal krussis. kuigi raamat on väga hea ja huvitav.

DVD-delt jälgin ka Amazing Race -i (10.hooaeg- pärast kolmandat saadet on lemmikuks proteesjalaga tütarlaps oma mehega), Project runway -d (3.hooaeg -enne finaalsaadet on lemmikuks 5 lapse ema Laura - tema disainid on olnud kõige elegantsemad ja stiilsemad) ja America's next top model (7.hooaeg - pärast teist saadet on lemmikuks kaksikud, ei teagi kumb, sest nende erinevused ei ole veel välja tulnud ja Brooke tundub ka lahe ja rõõmsameelne) saateid. Ja see ongi hetkel kogu mu telemaastik. Ootan väga jaanuaris algavat Apprentice-i 6.hooaega ja järgmise aasta mais algavat So You think You can dance -i 3.hooaega.
Oi-oi-oi, siiski on kaks asja, mis mind televiisoris ka veel paeluvad. Üks on Marko Matvere krimisari Ohtlik lend ja reedeõhtused teatriõhtu -d. Hmmm, kas ma tõesti midagi pole unustanud?
Ei - nüüd on tõesti kõik.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Apppppiiiiiiiiiii, SINA ja magad tantsusaate maha??!! Väga huvitav...
Ja ETV näitab eilsest ka Extras-sarja:)

Danzumees ütles ...

Hmmm...see Extras on hea või? Peab chekkima...