esmaspäev, 23. oktoober 2006

Nädalalõpp on läbi...

Nädalavahetusel käisime maal. Peamiselt sellepärast, et Patrikule sai lubatud. Reede õhtul jõudsime nii hilja, nii umbes poole üheteistkümne ajal kohale, et ega siis enam jõudnudki miskit erilist teha kui magama...siiski siiski...läpaka juhtme olin koju unustanud ning nii paljukest kui aku lubas vaatasime selle aasta Bosnia Herzegovina oscari saadetist - Berliini Filmifestivali peaauhinna võitjat Grbavica -t. See jäi siis aga pooleli.

Laupäeval käisime Patrikuga õunu korjamas. Sibulõunad on nii mahlakad ja head. Aga vihma sadas ja okstelt tuli nii palju vett, et ega me eriti viitsinudki seal poolhämaras aias rohkem kui väikese korvitäie neid ubinaid tuppa vedada. Siis hakkasime lugema. Lugesin kokku võtteks 190 lehekülge Jaan Kross -i Keisri hull -u Katsule ette. Poolde öösse lugesin. Ega polekski lõpetanud, kui tema poleks magama jäänud. Igaljuhul Jakobist, Jettest, Timost ja Eevast siis kui raamatuga lõpule jõuan. Järgmiseks esmaspäevaks on piletid Ugala külalisetendusele ka. Uurisin, et Timo -t mängib Peeter Tammearu, Eevat Triinu Meriste, Jakobit Aarne Soro, Aleksander I-st Meelis Rämmeld, aga teiste kohta ei leidnudki infot. Huvitav mida siis Priit Võigemast, Maria Soomets, Kadri Lepp ja Karol Kuntsel seal teevad?

Pühapäeval panime varakult linnapoole vurama, sest Katsu ema ootas külalisi ning me ei tahtnud ette jääda. Pealegi olid kõik toidud sibulaga. Pühapäev läkski kuidagi raisku. Keset päeva viisin trenna sadamasse, sest Palestral on täna Finlandia - talos kontsert. Õhtul vaatasime terve perega Tantsud tähtedega. Aga ega seal midagi uut. Need kes oskavad tantsida, need oskavad, ja kes ei, need ei oska. Gerli Padar pidi olema peotantsu trennis kunagi käinud. Ei tea kas see on aus või mitte. Aga ega seegi aus saa olla, et Vilja Savisaar viimaselt kohalt žüriipunktidega välja ei kukkunud. Ta pidi saama päris kõrge koha inimeste hääletamisel, sest Viljast kõrgemal olevad edestasid teda vähemalt 2 punktiga. Ja miks Tähismaa kahe viimase seas oli, seda absoluutselt ei mõista. Igal juhul ei hinda rahvas tantsu vaid midagi muud. See ongi põhjuseks. Kuigi Reet Linna oleks sealt kukkunud nagunii kohe varsti. Parimate alles jäänud tantsijate top:
1. Gerli Padar
2. Mikk Saar
3. Ingrid Tähismaa
4. Erki Nool
5. Aivar Riisalu
6. Vilja Savisaar
Aga üpris tõenäoliselt kukub järgmine kord Ingrid. põnev ongi ehk see, et kellega koos ta seal kahe kehvema hulgas on.

Grbavica -st ja Keisri hullust varsti lisa...

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Aga Savisaar ei võida. Piinleb lõpuni ja kaotab siis napilt Riisalule. Tore saade.! :-)

Danzumees ütles ...

Üks Keskerakond kõik...

Anonüümne ütles ...

Soomets, Lepp ja Võigemast seal ei mängi, aga Kuntselil on Georg von Bocki roll täita.