esmaspäev, 16. juuni 2008

Reisipäevik - 3.päev Eestis, ehk Rakverest Tartusse

Rakveres kulus esimene pool päeva seminaril. Hotellis läks elekter ära ja selgus, et terve Rakvere on pime. Lõunaks pakuti täpselt seda sama toitu, mis eilegi. Selles mõttes väike pettumus (kuna mulle see eilne lobi juba eriti ei maitsenud). Hotell ise oli väga vinge.Isegi toas olid seinad marmorist ja üldse kogu kujundus – vaip ja restorani värvid, kõik oli stiilne ja maitsekas. Muidugi ka see suur akvaarium, mis sissetuleku kõrval on.


Lõunast pidin kahjuks poole pealt ära tormama, sest vaja oli K ning S peale võtta ning Tartusse tormata. Huvitav, mis linnuliik see on, et kui sõidad mööda teed, siis nendega kohakuti jõudes, tõuseb see lind lendu ning proovib lennata auto ette – „enesetaputerroristid“?!


Kuigi sain jutti 3 ja pool tundi autot juhtida, polnud selles pikas sõitmises midagi viga. Minule päris meeldib sõita, ka pikka maad. Ja ometi on sõidu parim osa ikkagi kohale jõudmine. Sain parkimiskoha Vanemuise alla teeäärde. Päris hea asukoht. Enne teatrit jõudsime veel läbi käia Kaubamajast ja osta S.-le paar valget pluusi. Ei hakanudki muud vaatama, sest enamvähem kohe oli vaja ka teatri suunas sammud seada, aga sellest juba järgmises postituses...

Kommentaare ei ole: