laupäev, 30. august 2008

So You Think You Can Dance. 4 hooaeg. Finaal.

Kõigepealt tahan hoiatada, et neljas Youtube-i lõik on võitja kohta. Ehk kui keegi siia lehele kogemata eksib, kes tahab võitja enda jaoks üllatuseks jätta, siis on targem edasi mitte lugeda.

Kõigepealt kogu hooaja 2 lemmiktantsu. Kommenteerima pikalt ei hakka, sest olen nende kohta juba varem kirjutanud. Kokkuvõtvalt võib ehk öelda, et mõlemad on koreograafide Tabitha & Napoleon D'Umo lüürilise hip hop -i stiilis tehtud tantsud. Kõige vingema tantsu, ehk esimese tantsivad Chelsie & Mark ning see jutustab loo töönarkomaanist mehest ja teda armastavast naisest. Kurb, aga väga-väga ilus ja eluline. Ning teise tantsivad Joshua & Katee. Ja see tants jutustab loo sõjaväkke kutsutud noormehest ning sellest teada saavast tüdrukust, kes läheb natuke endast välja selle info peale. Esimeses tantsus armastus ei võida, aga teises võidab. C'est la vie:





Kuid tegelikult show mõttes varastas kogu finaalsaate maailma kahe parima poppari Phillip Chbeeb -i ja Robert Muraine -i "battle". Sellist asja juba iga päev ei näe!:



Ja muidugi kõige lõpuks teatati ka võitja (üks minu lemmmikutest):



Seda saadet vaadates tuleb alati nii hea tuju ja hirmus tantsuisu!!!

Tantsimine = hea tuju

Ohhh ja järgmist USA So You think You can dance hooaega peab nüüd aasta aega ootama. Loodetavasti ka Inglismaa ja Kanada versioonid sellest saatest jõuavad kuidagi siia maale...

Läbi 4 hooaja on mu lemmikud USA SYTYCD tantsijad:

4:
Joshua Allen
Chelsie Hightower
Mark Kanemura
Courtney Galiano

3:
Neil Haskell
Dominic Sandoval
Sara Von Gillern
Lauren Gottlieb

2:
Allison Holker
Ivan Koumaev
Travis Wall
Natalie Fotopoulos

1:
Blake McGrath
Nick Lazzarini
Ashlé Dawson
Melody Lacayanga

Ja TOP10 kokku:

10.Nick Lazzarini
9.Sara Von Gillern
8.Dominic Sandoval
7.Neil Haskell
6.Mark Kanemura
5.Chelsie Hightower
4.Joshua Allen
3.Ivan Koumaev
2.Allison Holker
1.Blake McGrath

Kommentaare ei ole: