pühapäev, 10. august 2008

So You think You can dance TOP8 ehk S04E18

Järele oligi jäänud kõigest 8 tantsijat. Seekordses saates tuli üks hea tants teise järel. Ja kui kõige parem ehk eristus kuidagi teistest siis teiseks parima valimine osutus juba päris raskeks. Siin on siiski see valik:

1. Lüüriline Hip Hop on selle aasta kõige vingem stiil! Ei tea kas see tuleneb muusikast, stiilist endast või siis Tabitha ja Napoleon D'Umo vapustavast oskusest luua taustalooga tantse. Seekord siis kallima kaotanud tüdrukust ja sellest kallimast, kes on läinud igavikuteed ning nüüd kummitab tüdrukut. Isegi kui üheks tantsijaks on Will, kelle väljakukkumist ootan juba pikemat aega, ei riku see seda ilu. Kuigi selles tantsus ka Courtney ununeb. Sest tants ise on see, mis on tõeliselt hea! Taustamuusikaks Alicia Keyes-Like you'll never see me again



2. Ometi said paarina kokku mu kaks selle hooaja lemmikut - Joshua ja Chelsie. Nende mõlemad tantsud olid väga vinged! Kuid A los Amigos-e Forever Tango järgi tehtud Argentiina tango, mis tegelikult pole Argentiina tango (spetsialistide meelest) oli siiski seksikas ja vingelt tantsitud.



Minu meelest peaks finalistid olema:
1.Joshua
2.Chelsie
3.Mark
4.Courtney

Kuid ma arvan, et rahvas valib finalistideks:
1.Joshua ja Katee
2.Twitch ja Courtney

Igal juhul Joshua peaks võitma!

Aga eks kohe selgub...

Kommentaare ei ole: