pühapäev, 6. juuli 2008

Reisipäevik - 23.päev Eestis, ehk kingitusejaht 2 aastasele ja internet maale.

Järjekordne puhkusepäev, mil paraku tuli jälle minna tööle. Hommikul muidugi üks korralik magamine, aga lõuna ajal suund Tallinna peale. K tuli ka kaasa, sest kui ma oma tabelid tööjuures valmis saan siis käime ostame Kristinile sünnipäevakingituse ära. P tahab talle kinkida karvase kiisu, S tahab juukseklambreid ja –tutte jms. Ja meie mõtlesime kinkida beebinuku, ehk Baby Born-i ja lisaks jalutusvankri. Talle nukud meeldivad ja talle meeldib ka kõiksugu kärusid ja muid asju lükata. Teine variant oleks olnud liumägi, aga kuidas me seda pärast Rootsi kaasa tassime? Nukuga on lihtsam. Lisaks saab K nukule igasuguseid riideid kududa, õmmelda ja heegeldada.

Pärast nukupoodi sõitsime Kristiine keskusesse ja käisime Cili Pizzas söömas. Eilne pizza oli nii vastik, et usku pizzadesse pidi taastama võimalikult kiiresti. Ja seal oligi hoopis parem toit! Lisaks võtsime veel mingi itaalipärase magustoidu, kuigi midagi itaallaslikku selles polnud, oli see ikkagi päris normaalse maitsega.

Tahtsin ka Viasati-asja korda ajada, aga jäime 3 minutit hiljaks ja nende uks oli juba kinni. Siis muidugi kohustuslik raamatupood. Leidsime S-ile ühe popi ingliskeelse hetkel kuuma raamatu ja Varraku raamatuklubi selle kuu raamat on ka S-ile sobiv, ehk päris lood inimeste kohtumistest UFO-dega.

Enne Kristiinest ära minekut jäi silma EMT reklaam – internet suve lõpuni tasuta. Vinge – nüüdsest on meil maal internet! Ja muu hulgas saan ka need päevikutekstid üles riputada, mis on siiani kõvakettale kogunenud!

Kommentaare ei ole: