pühapäev, 13. juuli 2008

Reisipäevik - 32.päev Eestis, ehk päev pealinnas

Hommikul sõitsime K emaga Tallinna suunas. Nimelt olin tänaseks kokku leppinud ühe kohtumise seoses eksporditeemadega. Jah, jälle puhkuse ajal... Aga praegu mul lihtsalt on kergem need siinsed kohtumised ära teha, enne kui jälle ära sõidan. Kohe hommikul oli esimene plaan kohtuda raamatupidajaga, et korraga kõik paberid lõpuks korda saada. Ja saime kah! Mul ju kõik dokumendid olemas ja hoian kõik sellised asjad triksis traksis, nii on kindel ja lihtne!

Kuna kohtumine oli lepitud kokku alles kella kaheks, otsustasin teha tiiru suurele turule, et viia koju täiendust meie hetkel tagasihoidlikule hernesaagile (suuremad hernepeenrad alles õitsevad ja väiksemad on tühjaks söödud). Aga turult pidin muuidugi ka muud kraami tooma.

Edasi kinno. Hommikusele seansile Seksi ja linna vaatama. Sellest hiljem natuke pikemalt...

Ja oligi kohtumiste aeg käes. Selle raames sain ka kõhu täis head paremat. Loodetavasti on ka minust neile kasu. Väga soojad ja toredad inimesed olid, mis sellest et võhivõõrad. Suur omanik andis mulle midagi pihku ja samaga loitsis mulle palju vara, tervist ja kõike head! Eks näis, kuidas see mõjub! Nii armas temast niimoodi võõrale inimesele head soovida!

Pärast kohtumist olin kahevahel, kas minna raamatupoodi või võtta peale K ema ning põrutada tagasi maale. Helistasin talle ja kuna ta oli küpse noppimiseks, siis sõitsin tema sõbranna kaudu, võtsin ta peale ning sõitsime Kristiine Keskusesse.

Sealt tahtsin K-le sünnipäevakingi ära osta, sest millal veel saab võimaluse salaja niimoodi linnast kink kaasa haarata. Ja leidsingi täpselt selle, mida sealt otsima läksin. Rahakott enam kui 5 tuhande võrra kergem (seoses maaostuga poleks ma praegu ehk tohtinud laristada niimoodi kingituse peale, aga mul on ju ainult üks naine...keda ma siis veel hellitan?! Hmmm nüüd kui järele mõelda, siis selle maatüki ju ostan ka suuremalt jaolt mina talle...) Ok, see polegi tegelikult oluline. Oluline on see, et nüüd mul õnnestub teda tõsiselt üllatada. Me sõidamegi Eestist ära täpselt tema sünnipäeval – on hea laevas pakki lahti harutada.

Ja Kristiinest edasi maale. Linnas kulus terve pikk päev ja sai ju nii mõndagi ka ära tehtud. Kodus lugesime veel õues raamatu lõpuni.

Kommentaare ei ole: