reede, 30. mai 2008

Gurmaansed üllatused

Sõin elus esimest korda enchilada -sid. Jah, tunnistan, mina suur gurmaan, olen mehhiko toidu suhtes üpris võhik. Taco Bar -i kett, mis ilmselt on igal pool mujal kah, mitte ainult siin Rootsis - teenus oli priima ning need taco lihaga täidetud maisijahu -pannkoogid olid üpris head. Ka kõrval olev taco ise oli väga maitsev. Kuid veel parem oli see tavaline salat seal vahel. Õigemini, mis hea see salat nüüd ise oli , pigem see vinegrett - selle kooslus oli just see õige, taevalik!!! Muidugi liialdasin ma jalapenodega, sest nendega olen ma juba lapsest peale sõber. Ja pärast oli suus hot, hot, hot!

Ka teise gurmaanse üllatuse sain täna. Kui õhtuseks magustoiduks mõeldud arbuusi lahti lõikasin, oli see seest tibukollane. Üllatus polnud otseselt see "arbuusi" värvus, olen ju ka enne seest kollaseid arbuuse näinud. Aga see kus kohast ma selle ostsin, seal oli ka pooleks lõigatud arbuuse - kõik punased...ma lihtsalt ei osanud kollase sisuga arbuusi oodata. Hea ja magus oli...

Homme hommikul lennuki peale ja Eesti sutsti....ülehomme ju juba tagasi. Pagan...ma pean 4 ja poole tunni pärast ärkama! Head ööd!

Kommentaare ei ole: